المقادير:
5 بصل مقطع جوانح
قطعة زنجبيل
ملعقة بودرة الثوم او 3 حبات ثوم مفروم
3 ملاعق صويا
ملح وفلفل اسود
شدة شبنت مفروم
نص دجاجة مقطعه 4 قطع
علبة كريمة
زيت
(نتبل الدجاج من الليل بالروب والخل والليمون)
الطريقة:
نحمس البصل بالزيت الى ان يذبل
تم تصغير الصورة تلقائياً. مقاسات الصورة الأصلية 648x486 وحجمها 72KB. |
ثم نضع عليه الدجاج ونحمسه كويس الى ان ينشف نحط الصويا ونرش عليه الفلفل الاسود والملح
تم تصغير الصورة تلقائياً. مقاسات الصورة الأصلية 648x486 وحجمها 74KB. |
وبعدين نحط الزنجبيل والشبنت ونحمس الى ان تطلع ريحة الشبنت بعدين نصب الكريمه ونحركها كويس
تم تصغير الصورة تلقائياً. مقاسات الصورة الأصلية 648x486 وحجمها 75KB. |
بالصينيه نحط قطع بطاطس بالقشر لان تطلع كثير طعمه مشويه مع الخلطه و نرش عليه زيت زيتون من فوق ونغطيه
بالقصدير وندخله الفرن نص ساعه و عقي نشيل القصدير و نخليه لين يتحمر
تم تصغير الصورة تلقائياً. مقاسات الصورة الأصلية 648x486 وحجمها 68KB. |
تم تصغير الصورة تلقائياً. مقاسات الصورة الأصلية 648x486 وحجمها 91KB. |
أخيرا هذا شكلها النهائي
وبصراحه طلعت وااااااو حلو طعمها
تم تصغير الصورة تلقائياً. مقاسات الصورة الأصلية 648x486 وحجمها 78KB. |
وبالعافيه عليكم
الخميس أغسطس 07, 2014 10:32 pm من طرف ViRuS
» اسمع بقي مجدي القاسم
الخميس أغسطس 07, 2014 10:31 pm من طرف ViRuS
» كفايه كده سميره سعيد
الخميس أغسطس 07, 2014 10:28 pm من طرف ViRuS
» ليه بفكر تامر عاشور
الخميس أغسطس 07, 2014 10:25 pm من طرف ViRuS
» حكاية وقت هيثم شاكر
الخميس أغسطس 07, 2014 10:22 pm من طرف ViRuS
» دلوقتي أحسن أنغام
الخميس أغسطس 07, 2014 10:20 pm من طرف ViRuS
» لحظه - جنات
الخميس أغسطس 07, 2014 10:16 pm من طرف ViRuS
» ايام وبنعيشها عمرو دياب
الخميس أغسطس 07, 2014 10:13 pm من طرف ViRuS
» كان وهم أصاله
الخميس أغسطس 07, 2014 10:11 pm من طرف ViRuS