كروسان بالمكسرات
المقادير:
2 كاس دقيق
رشه ملح
نص كاس جبنه كريمه
2 اصبع زبده
الحشوه:
نص كاس لوز مجروش
ربع كاس جوز مجروش
3 ملاعق مبشور البرتقال
3 ملاعق سكر
الطريقه:
نخلط الدقيق والزبده والجبنه والملح مع بعض للحصول على عجينه متماسكه
نقسم العجينه الى دوائر ونفردها
نخلط مقادير الحشوه مع بعض
نفرد العجينه ونضع عليها الحشوه بالتساوي
نقسم العجينه مثلثات ونلفها مثل الكروسان
نرصها في الصينيه وندهنها بالبيض
نضعها في الفرن لتحمر وتقدم
المقادير:
2 كاس دقيق
رشه ملح
نص كاس جبنه كريمه
2 اصبع زبده
الحشوه:
نص كاس لوز مجروش
ربع كاس جوز مجروش
3 ملاعق مبشور البرتقال
3 ملاعق سكر
الطريقه:
نخلط الدقيق والزبده والجبنه والملح مع بعض للحصول على عجينه متماسكه
نقسم العجينه الى دوائر ونفردها
نخلط مقادير الحشوه مع بعض
نفرد العجينه ونضع عليها الحشوه بالتساوي
نقسم العجينه مثلثات ونلفها مثل الكروسان
نرصها في الصينيه وندهنها بالبيض
نضعها في الفرن لتحمر وتقدم
الخميس أغسطس 07, 2014 10:32 pm من طرف ViRuS
» اسمع بقي مجدي القاسم
الخميس أغسطس 07, 2014 10:31 pm من طرف ViRuS
» كفايه كده سميره سعيد
الخميس أغسطس 07, 2014 10:28 pm من طرف ViRuS
» ليه بفكر تامر عاشور
الخميس أغسطس 07, 2014 10:25 pm من طرف ViRuS
» حكاية وقت هيثم شاكر
الخميس أغسطس 07, 2014 10:22 pm من طرف ViRuS
» دلوقتي أحسن أنغام
الخميس أغسطس 07, 2014 10:20 pm من طرف ViRuS
» لحظه - جنات
الخميس أغسطس 07, 2014 10:16 pm من طرف ViRuS
» ايام وبنعيشها عمرو دياب
الخميس أغسطس 07, 2014 10:13 pm من طرف ViRuS
» كان وهم أصاله
الخميس أغسطس 07, 2014 10:11 pm من طرف ViRuS